世界中の皆様をもてなす日本料亭へ

八芳園は新しい食への取り組みをはじめています。
第一弾として八芳園の料亭・壺中庵にて人気のハラル和牛を使用したハラルフレンドリー対応の会席料理がスタートいたします。

ハラル和牛使用
ハラルフレンドリー会席料理

ハラル対応の食材・調味料を使用しているだけではなく、「ハラル和牛」(認定証付)を使用し、日本を訪れたイスラムの方々に、より日本の食を愉しんで頂くことができる内容になっています。
日本庭園を眺めながら、畳の上でハラル和牛を含む会席料理を味わう贅沢な時間をお届けして参ります。

イメージ:ハラルフレンドリー会席 halal
料金
¥40,000
・前菜
・汁物
・焼魚
・造り
・寿司
・ハラル認証の鶏肉料理
・ハラル和牛のしゃぶしゃぶ仕立て 又はハラル和牛のステーキ(100g)
・日本の季節のフルーツ

※ご対応人数は2名~50名まで。ランチでのご用意などもご相談ください。

Price
¥40,000
・Appetizer
・Soup
・Grilled fish
・Raw fish in sashimi style
・Sushi
・Halal chicken dish
・Halal wagyu beef in Shabu Shabu style or Halal wagyu beef steak
・Fruits in season (Home grown)

*Available from two persons to fifty persons. Please do not hesitate to make inquiries about anything

壺中庵での対応詳細について

  • 1. 食器類・カトラリー類は専用のものを使用
  • 2. 包丁・まな板はじめ調理用具は専用のものを使用
  • 3. 調理人の制服は専用のものを使用
  • 4. 食材について豚、アルコールの使用は無く、調味料類(醤油、味醂、酢、味噌)は専用のものを使用
  • 5. ハラル和牛(国産)・ハラル鶏肉(国産)のものを使用
  • 6. 調理場は一般調理場と兼用

Kochu-an, our Japanese restaurant nestled in the Japanese garden, started offering Halal-friendly menu.
Our efforts on Halal are as below.

  • 1. Using plateware and cutlery for exclusive use
  • 2. Using cooking utensil for exclusive use
  • 3. Wearing work clothes for exclusive use
  • 4. Using ingredients without pork or alcohol. Using seasonings for exclusive use
  • 5. Using Halal beef and Halal chicken (Home grown)
  • 6. Cooking in the kitchen which doubles as a general kitchen

八芳園 料亭 壺中庵|東京都港区白金台1-1-1 電話 03-3441-8888

採用情報サイトマップ

八芳園